Torelló, ple de trastos

El tradicional mercat de segona mà reuneix més 700 parades i un munt de compradors a la recerca de bones ofertes.

Redacció Osona.com
13 de maig del 2013
Mercat del Trasto de Torelló.
Mercat del Trasto de Torelló. | Xavier Sanfeliu
Mercat del Trasto de Torelló. Foto: Xavier Sanfeliu

Aquest diumenge, dia 12 de maig, es va celebrar a Torelló una nova edició del Mercat del Trasto. Durant tot el dia els carrers i les places de la localitat van estar plens de parades que oferien al públic tot tipus de trastos i andròmines de segona, tercera o onzena mà. A part de les parades, l’organització també va preparar diferents actes lúdics per a tots els públics.

La 33a edició de la fira es va saldar amb un èxit de participació, tant pel que fa les parades, més de 700, com de públic, que va omplir de gom a gom la zona. La proposta està més consolidada i és un referent del sector, que ha pres encara més volada amb la crisi. 
 
Durant el Mercat del Trasto, els visitants també han pogut gaudir de diferents activitats paral·leles. Per exemple, a les 8 del matí es va obrir la tradicional taverna de la plaça de la Rectoria. A part, a les 9 del matí hi va haver una xocolatada a la plaça Vella. De les 9 a les 12, l’Escola d’Arts Plàstiques va organitzar el Trasto Poètic, que és un concurs de foto-poesia visual de Torelló. Per últim, durant tot el dia es va poder visitar una mostra de grafits sobre trastos, a càrrec de Raül Serra i es van podert customitzar els trastos amb l’ajuda de Taller Gabins.
 
Enguany, a causa de diferents incidències com les obres del carrer Rocaprevera, hi van haver algunes modificacions en relació als espais que es van ocupar. Així doncs, aquest any es van incloure localitzacions com el carrer Nou (fins al corredor de Can Reig), el carrer Ges d’Avall (fins a l’entrada als jardins de Can Parrella) i el carrer Sant Josep (fins a l’aparcament).
 

Galeries de fotos del Mercat del Trasto:
Mercat del Trasto de Torelló. Foto: Xavier Sanfeliu
Arxivat a