El Mercat del Trasto de Torelló, a punt

La fira se celebra aquest diumenge.

Redacció Osona.com
12 de maig del 2013
El Mercat del Trasto omple els carrers del centre de Torelló.
El Mercat del Trasto omple els carrers del centre de Torelló. | Adrià Costa
El Mercat del Trasto, l'any passat Foto: Adrià Costa

Aquest diumenge, dia 12 de maig, arriba a Torelló una nova edició del Mercat del Trasto. Durant tot el dia els carrers i les places de la localitat estaran plens de parades que oferiran al públic tot tipus de trastos i andròmines. A part de les parades, l’organització també ofereix diferents actes lúdics per a tots els públics.
 
Els Mercat del Trasto té com a objectiu posar a la venda diversos objectes usats de segona, tercera o onzena mà i se celebra el segon diumenge de maig. En aquesta edició les parades estaran obertes des de les 7 fins les 14 h. 
 
Durant el Mercat del Trasto també es podrà gaudir de diferents activitats paral·leles. Per exemple, a les 8 del matí s’obrirà la tradicional taverna de la plaça de la Rectoria. A part, a les 9 del matí hi haurà una xocolatada a la plaça Vella. De les 9 a les 12, l’Escola d’Arts Plàstiques ha organitzat el Trasto Poètic, que és un concurs de foto-poesia visual de Torelló. Per últim, durant tot el dia es podrà visitar una mostra de grafits sobre trastos, a càrrec de Raül Serra i es podrà customitzar els trastos amb l’ajuda de Taller Gabins.
 
Enguany, a causa de diferents incidències com les obres del carrer Rocaprevera, hi haurà algunes modificacions en relació als espais que s’ocuparan. Així doncs, aquest any s’inclouen localitzacions com el carrer Nou (fins al corredor de Can Reig), el carrer Ges d’Avall (fins a l’entrada als jardins de Can Parrella) i el carrer Sant Josep (fins a l’aparcament).
 

Galeries de fotos:
- 2011 (Adrià Costa)
- 2010 (Lurdes López)
- 2009 (Lurdes López)

El Mercat del Trasto, l'any passat. Foto: Adrià Costa
Arxivat a