Un de cada tres vehicles controlats pel radar de Torelló excedeixen la velocitat

La policia local supervisa 2.340 cotxes durant el mes d’abril, en diversos punts conflictius.

Redacció Osona.com
08 de maig del 2013
El passat mes d’abril, la policia local de Torelló va fer diversos controls de velocitat, en diferents punts del municipi, precisament on es té constància que els vehicles circulen a major velocitat. Els controls s’han fet amb el radar de què s’ha disposat, en el marc de les campanyes preventives, i amb avís previ a la població, que fa la policia local periòdicament.

En el conjunt de la campanya s’han controlat 2.340 vehicles, dels quals 1.369 circulaven fins a 50 km/h, límit previst en via urbana. D’altra banda, 791 vehicles circulaven entre 51 i 64 km/h, o sigui, un de cada tres. Finalment, 180 vehicles van passar de 64 km/h, un 30% per sobre del límit de velocitat permès.

Els controls s’han fet en alguns dels punts més conflictius del municipi a nivell de velocitat, en especial al carrer Manlleu. Precisament, la nova rotonda que properament es començarà a construir a la cruïlla del carrer Manlleu amb l’avinguda Rosselló solucionarà el problema dels excessos de velocitat en aquest vial.

L’objectiu d’aquests controls és augmentar entre els conductors el respecte a la velocitat màxima a què s’ha de circular en els nuclis urbans. En base als resultats es planificaran les actuacions.
Arxivat a