Els líders del Campionat de Catalunya de Kàrting marquen distàncies

El Circuit d’Osona acull la segona cursa del calendari.

Redacció Osona.com
06 de maig del 2013
Campionat de Catalunya de kàrting al Circuit d’Osona.
Campionat de Catalunya de kàrting al Circuit d’Osona. | Josep Maria Oliver
Campionat de Catalunya de kàrting al Circuit d’Osona. Foto: Josep Maria Oliver

El Circuit d’Osona ha acollit aquest cap de setmana la segona prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. Joel Suadas, pilot de l’Escuderia Osona, ha aconseguit pujar al podi, en segon lloc, a una de les mànegues de la categoria d’alevins.

En total, hi han participat 32 pilots i s’han disputat vuit curses, dues per cada categoria, agrupades de la següent manera: cadet, aleví, júnior i Open RACC. La matinal ha estat esplèndida, amb un sol radiant. La pluja de dissabte a la tarda no va afectar els entrenaments, que ja s’havien celebrat.

En la categoria d’alevins, el gran dominador ha estat Ayton Fontecha, que s’ha imposat a les dues curses, tot i acumular fins a tres penalitzacions. El pilot d’AV Racers es consolida així al capdavant del campionat, després de guanyar totes les carreres que s’han disputat. En la segona mànega, el pilot de l’Escuderia Osona, Joel Suadas, s’ha beneficiat de dues penalitzacions a altres pilots i ha pujat fins al segon esglaó del podi, a 7.4 segons de Fontecha.

A cadets, s'han pogut viure dues grans curses, que s’han decidit als últims revolts. En la primera mànega, el vencedor ha estat Lluc Ibáñez, el líder del campionat, que ha arribat a la meta enganxat amb Carlos Leon. En la segona, Ibáñez ha mantingut un emocionant frec a frec amb continus avançaments amb Salvador Villar, que a la primera cursa ha tingut problemes hi ha hagut d’abandonar. En aquesta segona, però, Villar ha fet un avançament espectacular a Ibáñez en la darrera volta i ha arribat primer a la meta. El tercer i quart classificat, Carles Leon i Jon Renteria, han parat el cronòmetre a només 1 segon i escaig dels dos primers classificats.

Vibrant també han estat les curses de la categoria júnior, tot i que només hi havia cinc pilots. Eduardo Garcia ha vençut a les dues curses, amb Guillermo Russo enganxat al seu darrera, a la primera, a només 0.6 segons, i a la segona, a 3.3. En les dues ocasions, els ha acompanyat al podi Miquel Noval. Amb aquest resultat, Russo segueix liderant el campionat, a poca distància de Garcia.

L’Open RACC ha repetit el podi a les dues curses. En primer lloc, Arnau Fernàndez, que ja va guanyar a la primera proba a Morata i que s’ha tornat a imposar amb autoritat. En segona i tercera posició, separats per només unes centèsimes de segon, Alejandro J. Albanesi i Sergio Ramos, per aquest ordre.

Més informació i classificacions

Arxivat a