Clàudia Galícia guanya amb autoritat la duríssima Titan Desert

La torellonenca s’imposa en quatre de les sis etapes. La cursa de BTT transcorre pel desert del Sàhara, al Marroc, i està considerada una de les més dures del món.

Redacció Osona.com
03 de maig del 2013
Clàudia Galícia.
Clàudia Galícia. | Polar Adventures/Facebook
Clàudia Galícia. Foto: Polar Adventures/Facebook

Clàudia Galícia, de l'equip Polar Team, ha estat la guanyadora de la Titan Desert 2013 en la categoria femenina, amb un domini absolut. La torellonenca, que viu a la Guixa, ha vençut en quatre de les sis etapes que consta la prova (la segona, la tercera, la quarta i la cinquena).

Aquesta cursa, amb sis etapes en bicicleta de muntanya de gairebé 600 quilòmetres, és una de les més dures del món i s’ha disputat del 28 d’abril al 3 de maig pel desert del Sàhara, al Marroc. Els ciclistes han hagut de travessar les muntanyes de Jbel Sarhro i les dunes de l’Erg Chebbi, entre d’altre dificultats.

Galícia ha estat la gran dominadora de la cursa i ha mostrat una gran superioritat. L’única corredora que li ha fet ombra ha estat Anna Villar, de l’equip Gaes, que ha arribat a la darrera etapa a només 3 minuts 42 segons de la torellonenca.

La darrera etapa, entre Merzouga i Maadid, només tenia 60 quilòmetres i ha estat una mena d’homenatge als supervivents de la prova. En aquest últim esforç, Galícia, tot i no guanyar la prova, ha mantingut la distància amb la seva màxima rival. A més d’una hora ja es troba la tercera classificada, també de l’equip Gaes, Rocío Martín.

Més informació i classificacions, al web de la prova




Titan Desert. Foto: Polar Adventures/Facebook
Arxivat a