Osona participa a la manifestació de Barcelona de l'1 de Maig

Vídeo muntatge, a dins de la notícia.

Redacció Osona.com
02 de maig del 2013
Diversos representants sindicals osonencs.
Diversos representants sindicals osonencs. | Miquel Sánchez


Milers de treballadors han secundat a Barcelona la convocatòria de manifestació unitària dels sindicats CCOO, UGT i USOC amb motiu de la celebració del Primer de Maig. Les retallades, la crisi, les polèmiques polítiques i uns eslògans més durs i contundents han estat part de l'atrezzo d'una protesta que, en els temps que corren, ha agafat més cos i més embranzida.

A la manifestació hi ha hagut una àmplia representació osonenca. A sobre, vídeo muntatge realitzat per UGT Osona. Un centenar de representants de CCOO Osona, segons ha comunicat la seva direcció, s’han desplaçat a Barcelona, en tren i en un autocar.

La mobilització ha començat a la plaça Urquinaona, encapçalada amb una pancarta amb el lema “S'ho estan carregant tot. Lluita pels teus drets”, que portaven els líders de les tres organitzacions. La mobilització ha estat marcada per la presentació dels pressupostos de la Generalitat, que inclouen un nou ajust fiscal en el sector públic, i el bloqueig d'una gran part de convenis col·lectius que finalitzen la seva vigència el proper juliol.

Més informació de la manifestació, des de Nació Digital