Bonobos reuneix un elenc de grans artistes en un vídeoclip

Redacció Osona.com
27 d'abril del 2013
Bonobos, grup de mestifunk de Centelles, guanyadors de les darreres edicions dels concursos Engresca’t 2013 i Cactus, ha celebrat aquest 23 d’abril el primer aniversari del naixement del seu projecte musical. Els osonencs, que van iniciar el passat dia 13 del mateix mes la temporada d’estiu amb una actuació al prestigiós festival universitari Telecogresca, compartint cartell amb La Pegatina, Txarango, Bongo Botrako i La Troba Kung-fú, volen commemorar aquest primer any amb una original iniciativa, en forma de vídeoclip, que han volgut anomenar “La vida, entre amics...”.

Els centellencs han construït, durant aquest any, un discurs musical basat en el missatge de “La vida”, single de la seva maqueta “From Centelles to the world!”. Aquest gira en torn d’una frase la qual han cantat en tots els seus concerts, “viu-la, que la vida viu en l’ara”, i que no és més que una crida a viure el moment amb força, ganes de construir i alegria a pesar de totes les adversitats del context actual.  Per tot això, Bonobos ha volgut celebrar el seu aniversari amb una reedició d’aquesta mateixa cançó remasteritzada i amb la col·laboració de grups amb els que han compartit aquest primer any.

“La vida, entre amics...”, doncs, consisteix en la presentació d’un nou videoclip-making off de la cançó “La vida” on hi canten artistes amics de la talla de Txarango, Els Catarres, Cesk Freixas, Nyandú, Kibo o Laura Cruells, tots ells amb forta relació amb Osona, que han col·laborat de manera altruista en el projecte.
Arxivat a