El Foment d'Esports de Tona celebra els 30 anys amb una jornada de portes obertes

Diumenge es faran visites guiades, competicions de pàdel, tennis i activitats per als infants, entre d'altres propostes.

Xavier López
25 d'abril del 2013
Miquel Espona, Josep Salom, Juanjo Martínez, Claudi Pagès i Victor Cubiñà a la presentació.Foto: Xavier López

El proper diumenge 28 d’abril, des de les 10:00 fins les 14.00 hores, se celebrarà la jornada de portes obertes al club esportiu Foment de Tona. Durant la diada es realitzaran visites guiades per les instal·lacions, així com un seguit d’activitats programades com un torneig de pàdel de cinc hores, un campionat tie break de tennis, una desfilada de moda de ball, proves al gimnàs amb monitor o l’emplaçament d’inflables per als més petits. Es pot consultar la programació al web de l'entitat.

La jornada va dirigida tant als socis com als qui no coneixen el club, on se’ls informarà també de les quotes i les activitats que es poden fer durant tot l’any. Per aquests últims, hi ha un descompte sobre el preu de la matrícula. Els títols estan valorats en 450 euros, mentre que si els assistents s'inscriuen el mateix dia de portes obertes, pagaran 150 euros pel títol, més una quota de 26 euros mensuals per família.

El premi Noi de Tona

A la presentació de la diada, que es va fer la setmana passada, hi van participar personalitats relacionades amb el club: el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tona, Miquel Espona; l’alcalde i diputat d’Esports a la Diputació de Barcelona, Josep Salom; el president del club, Juanjo Martínez, i els membres de la junta, Claudi Pagès i Victor Cubiñà.

El president va voler agrair l’assignació del premi Noi de Tona 2013 que aquest any ha rebut el Foment de Tona. Es tracta del màxim reconeixement del consistori a la trajectòria o a un fet destacable de les entitats o associacions del terme municipal.

Salom va recollir les paraules de Martínez, afegint que la tasca del club ha estat imprescindible per a la població, “El Foment de Tona porta 30 anys transcendint més enllà del propi club, fa poble dia a dia”, va dir. Va voler destacar també el paper important que ha jugat per al desenvolupament dels diversos esports forts del municipi, com el patinatge artístic, el bàsquet, l’hoquei o el futbol sala.

Instal·lacions del Foment de Tona. Foto: Xavier López
Arxivat a