Art i Sant Jordi

L'Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic organitza diversos actes per la diada.

Oriol Ferran
22 d'abril del 2013
Durant la diada de Sant Jordi, l’Associació d’Alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, organitzarà la 2a edició de la Fira de Sant Jordi d’Art, Artesania i Disseny. La fira es celebrarà de les 10 a les 20:30 al Claustre de l’Escola. 
 
A la fira s’oferiran diverses activitats per a tots els públics. La part més important d’aquesta fira és l’exposició de diferents obres de caire escultòric, ceràmic, pictòric i fotografia. Les obres han estat realitzades per alumnes i ex-alumnes de l’escola. A part d’estar exposades, algunes de les obres també estaran en venda. 
 
Dins de la fira també s’hi podran trobar artesans i artistes treballant en directe, actuacions musicals i recitals de poesia. També es podrà gaudir d’un passeig pel claustre i es podrà fer ús de la cantina que estarà oberta durant tot el dia. 
 
Al final del dia es farà un sorteig d’algunes de les pintures que es realitzin en directe. Les tires per participar al sorteig es vendran a partir de les 10 del matí a la mateixa escola.
 

Programa d'actes

Arxivat a