Els autors locals visiten l'institut de Vic

La cita de Sant Jordi a l'IES Vic ha esdevingut clàssica. En aquesta ocasió, han presentat els seus llibres Gerard Guix, Albert Canadell, Salvador Giralt i Lluís Solà.

Redacció Osona.com
22 d'abril del 2013
Albert Canadell, Salvador Giralt, Antoni Pladevall, Gerard Guix i Lluís Solà, aquest dilluns al migdia a l'IES Vic.
Albert Canadell, Salvador Giralt, Antoni Pladevall, Gerard Guix i Lluís Solà, aquest dilluns al migdia a l'IES Vic. | Adrià Costa
Albert Canadell, Salvador Giralt, Antoni Pladevall, Gerard Guix i Lluís Solà, aquest dilluns al migdia a l'IES Vic. Foto: Adrià Costa

Com ja es tradicional i en el marc de la diada de Sant Jordi, aquest dilluns 22 d’abril al migdia, l’Institut de Vic ha acollit la novena edició de l’acte literari “Els nostres escriptors ens visiten”. La cita anual ja ha esdevingut clàssica i convoca una mostra variada dels escriptors de la comarca d’Osona que enguany presenten alguna novetat literària.

En aquesta ocasió, han explicat els seus darrers llibres els escriptors següents: Albert Canadell, amb la novel·la “Inesperat Walden” (Témenos Edicions); Salvador Giralt, també amb la novel·la “L’Entrepà” (La Breu Edicions); Gerard Guix, autor de la novel·la fantàstica “El talent” (Estrella Polar); i Lluís Solà, que ha presentat els seus assaigs sobre poesia “La paraula i el món” (L’Avenç). L'acte ha estat introduït per Antoni Pladevall.

L’èxit indiscutible de la convocatòria entre els alumnes i els professors del centre ha animat de nou l’organització a oferir la sessió al públic vigatà en general, ja que no és gaire corrent escoltar en un mateix acte, l’un darrere l’altre, quatre o cinc autors literaris de Vic i comarca. La sala de l’institut s’ha omplert de gom a gom.

“Els nostres escriptors ens visiten” ha convidat fins al moment un total de 35 escriptors diferents, una dada molt eloqüent sobre la vitalitat literària a la plana de Vic durant la darrera dècada.


Galeries de fotos:
- 9a edició (2013)
- 8a edició (2012)
- 7a edició (2011)
- 5a edició (2009)

------------------------
La diada de Sant Jordi a Osona, 2013
- Agenda d'actes
- Previsió meteorològica
- Notícies publicades de Sant Jordi
- Recull de fotos de Sant Jordi
Arxivat a