Josep M. Vila d'Abadal presenta el darrer llibre de David Pagès

L’acte es farà a la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles.

Redacció Osona.com
16 d'abril del 2013
La Casa Museu Verdaguer de Folgueroles, en el marc dels actes de la Diada de Sant Jordi, acollirà el proper dijous, 18 d’abril, la presentació del llibre “Un país que fa camí” (Curbet Edicions), de David Pagès. L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre i comptarà amb la presència de Josep M. Vila d’Abadal, alcalde de Vic i president de l’Associació de Municipis per la Independència, i el mateix autor.

“Un país que fa camí” és un recull de 80 articles publicat en diversos mitjans en què l'autor dóna a conèixer “d'una manera amable, constructiva i positiva” Catalunya a la gent. Pagès recull així “persones i institucions que han fet molt pel país”.

L'autor: David Pagès i Cassú

És llicenciat en filologia catalana. Comparteix la tasca docent amb les d'activista cultural i escriptor. El fil conductor de totes aquestes facetes és la voluntat de donar a conèixer Catalunya, els seus prohoms i els seus millors atributs.

Col·labora periòdicament amb el Diari de Girona i té articles i entrevistes publicats a les revistes Cavall Fort, Escola Catalana, Llengua Nacional i Serra d'Or, entre d'altres.
És autor de tres llibres, dos de narracions (“Històries de l'avi Abdon” i “Històries de casa nostra”), i un d'articles (“Batecs d'un poble”). Actualment presideix l'associació Amics Gironins de Verdaguer.
Arxivat a