Boi Ruiz inaugurarà dijous les noves instal·lacions del CHV

Els treballadors han convocat una protesta, amb motiu de la visita del conseller.

Redacció Osona.com
16 d'abril del 2013
Boi Ruiz.
Boi Ruiz. | Adrià Costa
El conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, inaugurarà aquest dijous 18 d'abril, a les 17:30 h, dues noves instal·lacions destinades a millorar la qualitat, la seguretat i l'eficiència dels serveis assistencials que presta el Consorci Hospitalari de Vic (CHV): la nova Àrea Quirúrgica de la Clínica de Vic, un hospital lleuger (sense ingrés) que concentrarà tota l'activitat quirúrgica ambulatòria que duu a terme el CHV; i la reforma del Servei de Farmàcia, situat a l'Hospital General de Vic.
 
En la inauguració, el conseller de Salut estarà acompanyat, entre altres autoritats, per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal; el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca; el director del CatSalut, Josep Maria Padrosa, i el president del Consorci Hospitalari de Vic, Jaume Portús.

Amb motiu de la visita del conseller, el comitè d'empresa del CHV ha convocat una protesta a les 5 de la tarda, davant de la Clinica de Vic. Els treballadors no veuen bé la nova retallada pressupostària, de 5,5 milions d’euros, que la direcció ha posat al damunt de la taula.

Els treballadors conviden els ciutadans a assistir a la convocatòria, ja que consideren que les mesures també els afectaran a ells, perquè la qualitat del servei baixarà.
Arxivat a