Actes per a petits i grans a Sant Pere de Torelló

Cap de setmana atapeït, amb Drum Circle, la Festa dels Ocells i la Duatló Infantil Bellmunt.

Oriol Ferran
16 d'abril del 2013
Duatló Infantil Bellmunt a  Sant Pere de Torelló
Duatló Infantil Bellmunt a Sant Pere de Torelló | Ajuntement Sant Pere de Torelló
Duatló Infantil Bellmunt a Sant Pere de Torelló Foto: Ajuntement Sant Pere de Torelló

Aquest cap de setmana, la localitat de Sant Pere de Torelló ha organitzat diferents activitats, per a grans i petits.

Una de les propostes ha estat el Drum Circle que dissabte a la tarda va fer Santi Carcasona, veí de Torelló. Aquest esdeveniment, que va reunir unes 35 persones, consistia en crear exercicis rítmics amb instruments de percussió que el propi Santi va portar. Els participants van poder anar canviar d’instrument i van gaudir plenament de la proposta, L’activitat estava programada per l’Aula de Música SPT, que la va incloure dins el seu calendari de curs.
 
El diumenge al matí es va celebrar al municipi la Festa dels Ocells (foto, a la dreta). L’activitat la organitzaven la Societat d’Ocellaires i Pinsans Bellmunt, que es van mostrar molt satisfets per la gran participació. Durant tot el matí van fer-se diferents concursos segons els tipus d’ocells. Al final de la festa es van entregar fins a 48 premis i trofeus diversos. 
 
Per últim, també el diumenge, es va celebrar la 3a edició de laDuatló Infantil Bellmunt. La cursa va comptar amb la participació de 200 nens i nenes de més de 3 anys. La prova constava d’un tram que es feia corrents i, després d’una transició, els joves atletes havien d’agafar la bicicleta. Al finalitzar la jornada es va repartir una medalla i un diploma a tots els petits participants. La Duatló Infantil Bellmunt és una prova no competitiva que només busca fomentar la pràctica de l’esport amb un caràcter lúdic.
 
Drum Circle a Sant Pere de Torelló Foto: Ajuntement Sant Pere de Torelló