Una vintena de músics participen en un concert solidari a Manlleu

La iniciativa estava impulsada per les Pubilles del Ter i el pub Xauxa.

Redacció Osona.com
09 d'abril del 2013
Actuació de Guillem Roma
Actuació de Guillem Roma | Joan Parera
Actuació de Guillem Roma Foto: Joan Parera

El pub Xauxa de Manlleu va organitzar el passat divendres un concert solidari, en benefici de la cursa Intermon Oxfam Trailwalker. Es van recaptar un total de 265 euros.

A l’acte, hi van participar una vintena de músics: Marc Casanoves, Anna Solans, Àlex Garrido, Pipe, Dani i Gerard Gómez, Galcats, Guillem Rigol, Roger Usart, Guillem Roma, Ressaka ska, Berta Pou, Gerard Parés, Jordi Croses, Gigi i Matthew McDaid, a més d’alguns espontanis.

Intermón Oxfam Trailwalker
és el desafiament per equips més gran del món per lluitar contra la pobresa. El repte és doble: recórrer 100 km en 32 hores en equips de quatre persones i aconseguir donatius per millorar les condicions de vida de milers de persones que encara viuen en la pobresa. Els diners aconseguits es destinen a més  de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització.

Les Pubilles del Ter són la Noèlia, l'Eli, la Mireia i la Lorena. Són quatre noies vinculades a Manlleu, que participaran a la cursa i que van impulsar, juntament amb el pub Xauxa, el concert solidari.

Més informació del projecte i de les Pubilles del Ter

Arxivat a