Les botigues de Torelló ocupen el carrer

Bona afluència de públic a la nova proposta de dinamització comercial.

Redacció Osona.com
06 d'abril del 2013
La botiga al carrer, aquest dissabte a Torelló.
La botiga al carrer, aquest dissabte a Torelló. | Adrià Costa
La botiga al carrer, aquest dissabte a Torelló. Foto: Adrià Costa

La plaça Nova de Torelló ha acollit aquest dissabte, 6 d’abril, una nova edició de La Botiga al Carrer, amb una bona afluència de gent. Aquesta iniciativa ha estat la primera del conjunt d’activitats de dinamització comercial que es posaran en marxa aquest any, impulsat pel col·lectiu de comerciants de la població l’Ajuntament.

La Botiga al Carrer ha omplert amb una trentena de carpes la plaça. En total, hi han pres part 23 comerços -alguns dels quals adscrits a l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT) i d’altres no- i el Mercat Municipal, una xifra sensiblement superior a edicions anteriors. L’activitat estava organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, el Pla de Barris i l’ACT. S'ha obert des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia i de dos quarts de 5 de la tarda a les 8 del vespre.

A banda dels productes dels estands de comerços i botigues, hi havia una programació paral·lela que ha abastat tot el dia. A les 10 s'ha fet  una xocolatada popular; i de les 10 i fins a dos quarts de 12, el I Concurs Gastronòmic “Posa l’estelada al plat”, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana, entitat que també impulsa el taller infantil “Pinta l'estelada”.

Al llarg de tot el matí hi ha hagut inflables i jocs gegants per als més petits; i la Llar d’Infants Blancaneus també ha fet un taller de decoració de pedres, per a grans i petits. A les 12 del migdia ha actuat l’Agrupació Cultural Andalusa, mentre al llarg de tot el matí els Donants de Sang-Creu Roja Osona i l’Associació de Disminuïts Física d’Osona (ADFO) han facilitat informació sobre l’entitat i les seves activitats.

A les 5 de la tarda, ha tingut lloc una de les activitats amb més seguiment, la passarel·la dels comerciants de Torelló, que enguany s'ha obert a tots els comerciants de Torelló, no només als socis de l’ACT. En aquesta activitat s’hi han involucrat una desena de botigues.

Finalment, La Botiga al Carrer ha finalitzat, a les 7 de la tarda, amb un concert del grup local Els Flipats i a les 9 del vespre, amb la representació al Teatre Cirvianum de l’obra "Confessions de dones de 30".

Programa d'actes




--------------------------
Galeries de fotos:
- Abril 2013 (Adrià Costa)
- Octubre 2012 (Adrià Costa)
- Abril 2012 (Adrià Costa)

La Botiga al carrer, aquest dissabte a Torelló. Foto: Adrià Costa
Arxivat a