El tall de trànsit al carrer Verdaguer de Vic irrita els comerciants

L’associació CentreVic es queixa de la manca d’informació per part de l’Ajuntament. Les obres duraran quatre mesos.

Redacció Osona.com
03 d'abril del 2013
Aquest dimecres han començat les obres del carrer Verdaguer.
Aquest dimecres han començat les obres del carrer Verdaguer. | Adrià Costa
Aquest dimecres han començat les obres del carrer Verdaguer. Foto: Adrià Costa

L’associació CentreVic ha emès un comunicat on es fa ressò del malestar d'alguns comerciants davant el tancament parcial del primer tram del carrer Verdaguer, que s'ha iniciat aquest dimecres, degut a les obres d’obertura d’una nova boca a l’aparcament de la plaça Major. Els comerciants del carrer Verdaguer es queixen de la falta d’informació rebuda per part de l’Ajuntament. Segons l’associació, des del consistori no se’ls ha avisat ni de la durada de les obres ni dels canvis en la mobilitat, entre d’altres qüestions relacionades amb el projecte.

Els treballs, que s’allargaran durant quatre mesos, comporten el tall del carrer Verdaguer a partir del carrer Morgades fins a la rambla Hospital (excepte veïns). En sentit contrari, però, sí que es pot accedir per la rambla Davallades direcció plaça Estació.

CentreVic considera que l’Ajuntament almenys hauria d’haver passat, prèviament i amb antelació, una circular informativa a tots els comerciants de la zona advertint de les afectacions que comportaran aquestes obres. D’altra banda també creu que es podria aprofitar la capacitat que té l’associació per transmetre aquest tipus de comunicació als comerços.

“L’entitat fa anys que porta demanant a l’Ajuntament rebre més informació i detalls sobre les obres que alteren el dia a dia del centre urbà”, es lamenta CentreVic a la nota. “D'aquesta obra en concret, l'entitat n'havia mantingut una reunió informativa amb els regidors Anna Erra i Josep Rafús el passat setembre. Des de l'aleshores no se n'havia sabut res més directament”, afegeix.

Mapa de les restriccions de trànsit (PDF)

Arxivat a