Més de 1.200 persones visiten la Universitat de Vic a la jornada de portes obertes

A més de la informació de les titulacions, es va oferir un ampli ventall d’activitats.

Redacció Osona.com
25 de març del 2013
Jornada de portes obertes a la UVic.
Jornada de portes obertes a la UVic. | Jordi Molet/SAV UVic
Jornada de portes obertes a la UVic. Foto: Jordi Molet/SAV UVic

La Universitat de Vic (UVic) va tornar a obrir les seves portes aquest dissabte 23 de març, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, per mostrar als alumnes d’ESO, batxillerat, cicles formatius de grau superior, pares, professors i al públic en general, les instal·lacions de la universitat en ple funcionament. Durant tota la jornada van passar més de 1.200 visitants (32% Osona, 17% Barcelonès, 13% Vallès Oriental, 9% França, 8% Bages, 5% Vallès Occidental, Illes Balears...), el que suposa unes 200 persones més respecte el curs passat.

Durant la jornada, els visitants van poder gaudir d’un ampli ventall d’activitats i exposicions d’interès general i rebre informació de les 48 titulacions oficials de la UVic. La proposta de programa era molt àmplia amb xerrades d’orientació universitària específiques per a cada titulació, tallers i activitats pràctiques, exposicions i activitats permanents, degustacions, visites guiades a peu i amb carrilet, i informació i atenció personalitzada sobre beques, accés, preinscripció, preus i matrícula, allotjament, esports, transport, escola d’idiomes, campus virtual, etcètera.

Les activitats que van tenir més èxit van ser: la degustació de la dieta mediterrània, el programa de ràdio en directe i el magazine de televisió realitzat per estudiants dels graus de Comunicació, el taller de ferulatge de teràpia ocupacional, i la demostració del robot Garrinator, elaborat pels Garrns Metàl·lics, l’equip de la UVic que participa a les competicions de la FIRST Tech Challenge, així com la innovadora aula Teresa Buscart d’educació infantil.
 

Programa de les jornades de portes obertes a la UVic




Galeries de fotos:
- Portes Obertes 2013 (Jordi Molet)
- Portes Obertes 2011 (Adrià Costa)

Jornada de portes obertes a la UVic. Foto: Jordi Molet/SAV UVic
Arxivat a