Torelló talla el trànsit al carrer Rocaprevera durant tres mesos

L’afectació, a causa de les obres, s’activa aquest dilluns.

Redacció Osona.com
23 de març del 2013
Aquest dilluns, 25 de març, ja no es podrà circular pel carrer Rocaprevera de Torelló, a causa de les obres d’urbanització que s’hi faran en el marc del Pla de Barris del Nucli Antic. En aquesta primera fase, el tram de carrer afectat per la restricció circulatòria és el que va des de la plaça Mossèn Jacint Verdaguer fins a l’aparcament.

 A partir de dilluns vinent, per tant, quedarà tallat el pas de vehicles pel tram de carrer que va des de la plaça Mossèn Jacint Verdaguer fins a l’aparcament. La circulació pel tram que va des del Camí Nou de Can Parrella fins a l’aparcament quedarà restringida exclusivament a veïns del carrer Rocaprevera i vehicles de serveis. A través dels agents cívics s’ha passat una nota informativa a tots els domicilis de la zona.

I pel que fa a la circulació al nucli antic, els vehicles que circulin pel carrer Capsavila només podran anar cap al carrer Sant Josep i la plaça Nova; i des del carrer Mossèn Parassols només podrà anar cap a la plaça Nova.

Les obres  del carrer Rocaprevera tenen un cost lleugerament superior als 200.000 euros, amb un termini d’execució de set mesos i van a càrrec de l’empresa Obres i Paviments Bou SL. Consistiran en la urbanització del carrer, que serà de plataforma única, i la construcció de la xarxa de clavegueram, la xarxa d’aigua potable, la previsió de soterrament del cablejat de corrent elèctric i telefonia, la canalització de la futura xarxa de fibra òptica, la renovació de l’enllumenat públic, la senyalització i el mobiliari urbà.

Amb la intenció de causar les mínimes molèsties, les obres es faran en dues fases. La primera fase, que tindrà una durada de tres mesos, afectarà el tram de carrer des de la plaça Verdaguer fins a l’entrada de l’aparcament públic. La segona fase, que també durarà aproximadament tres mesos, anirà des de l’aparcament fins el Casal de la Gent Gran i el Camí Nou de Can Parrella.
Arxivat a