Talls de carrers a Vic, amb motiu del Mercat del Ram

Canvis de circulació a la zona del Sucre i del nucli antic.

Redacció Osona.com
22 de març del 2013
Amb motiu del Mercat del Ram i la fira Lactium a Vic, alguns dels carrers de la ciutat queden tallats a la circulació de vehicles. Els trams afectats estan situats a la zona del Sucre i a la zona de la plaça Catedral del nucli antic.

Així, des d’aquest divendres i fins diumenge, dia 24 de març, es porten a terme diversos canvis en els accessos d'entrada i sortida al casc antic de la ciutat en motiu de la Fira Lactium, ubicada, enguany, a la plaça Catedral i a la plaça Bisbe Oliba. Les dues places restaran tallades al trànsit.

Els veïns dels carrers Escola hauran d'accedir al seu carrer a través de la plaça Sant Felip. El propi carrer Escola serà de doble sentit de circulació durant aquests dies, i la sortida l'efecturan per la plaça Sant Felip, carrer Canyelles, plaça Paradís, carrer Cardona, Progrés i Passeig.

Els veïns del Corretgers, Sant Miquel Arcàngel i Baixada de l'Eraime hauran d'accedir als seus carrers pel carrer Dues Soles. La sortida s'haurà d'efectuar pel carrer dels Dolors, o bé, per la plaça Pietat, carrer Pare Xifré, Progrés i Passeig.

Mapa dels accessos a la zona del Sucre (PDF)

Mapa dels accessos a la zona del nucli antic (PDF)