La UVic obre les portes

Aquest dissabte es poden visitar les instal·lacions de la Universitat de Vic.

Oriol Ferran
20 de març del 2013
Un grup d'estudiants al campus de la Universitat de Vic, aquest dijous al matí.
Un grup d'estudiants al campus de la Universitat de Vic, aquest dijous al matí. | Adrià Costa
Un grup d'estudiants al campus de la Universitat de Vic, aquest dijous al matí. Foto: Adrià Costa

Aquest proper dissabte, 23 de març, la Universitat de Vic (UVic) organtiza una jornada de portes obertes per mostrar el centre i les seves instal·lacions als alumnes d’ESO, batxillerat, cicles formatius de grau superior i al públic en general. La UVic romandrà oberta de 9 a 14 h i de 16 a 19 h. Els visitants podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats i exposicions d’interès general, i a part podran rebre informació sobre les 48 titulacions oficials que s’ofereixen a la universitat. 
 
Les activitats més destacades de la jornada són les xerrades d’orientació universitària (específiques per cada titulació), tallers i activitats pràctiques, exposicions i activitats permanents, degustacions, visites guiades, informació i atenció personalitzada sobre beques, preinscripció...
 
Per als visitants que provenen de fora de la ciutat, la universitat facilita el transport gratuït. A més a més, l’empresa de transports Sagalés posa a disposició dels usuaris un autocar gratuït que surt de Barcelona a les 8:30  del matí i torna a la ciutat comtal a les 5 de la tarda. Per accedir a aquest autobus especial s’ha de reservar plaça prèviament.
 
A part de la Universitat de Vic, la Casa de Convalescència també obre portes. La seu de Creacció, l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement, també es podrà visitar durant tot el matí, de 9:00 a 14:00 h (visites guiades a cada hora en punt). Les instal·lacions, inaugurades recentment, es troben al carrer Doctor Junyent (número 3) de la ciutat de Vic.
 

Programa de les jornades de portes obertes a la UVic

Arxivat a