Cap de setmana patriòtic a l'Atlàntida

“Acorar” reflexiona sobre la identitat col·lectiva dels pobles i “El país del pa amb tomàquet” explica les tradicions culturals catalanes.

Redacció Osona.com
13 de març del 2013
'El país del pa amb tomàquet'
'El país del pa amb tomàquet'
'El país del pa amb tomàquet'

La Sala 2 Joaquim Maideu de l’Atlàntida de Vic acollirà divendres 15 de març (20:30 h) l’obra revelació de les Illes Balears, “Acorar”, de Toni Gomila. Es tracta d’un muntatge que dispara directament a la memòria de l’espectador, partint de la realitat actual, l’invita a reflexionar sobre la identitat dels mallorquins i sobre el seu futur. El text pren per excusa narrativa la descripció d’una jornada de matances a Mallorca, i d’aquí el títol de l’espectacle. És una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que –encara– existeixi la nostra comunitat. Aquest espectacle va ser una de les grans revelacions de la passada temporada teatral barcelonina.

El diumenge, 17 de març, a les 12 del migdia, l’escenari de la Sala 2 Joaquim Maideu es convertirà en “El país del pa amb tomàquet”. Un espectacle per a tots els públics sobre les festes i tradicions catalanes, des d’un punt de vista molt peculiar: el de dues extraterrestres que han conviscut en una escola del nostre país. Quan tornen al seu planeta, expliquen com celebrem la castanyada, les festes de Nadal, Carnestoltes, Setmana Santa, Sant Jordi, Sant Joan i la festa major. Un espectacle ple d’humor, música, cançons i dites populars.

Unes hores més tard, a les 6 de la tarda, la Sala 1 Ramon Montanyà reprendrà el cicle de monòlegs, amb el popular Leo Harlem. El còmic, referent del panorama nacional, actuarà acompanyat de Sergio Olalla. Leo Harlem es caracteritza per plasmar en els seus monòlegs aquelles petites coses de la vida d’una manera sorprenent, única i inimitable. Sergio Olalla és un còmic que practica un humor absurd i molt personal, al més pur estil stand up comedy.

Més informació i compra d’entrades

Arxivat a