Les tradicions catalanes, en una col·lecció de contes

Presentació a les biblioteques de Vic i Torelló.

Oriol Ferran
12 de març del 2013
Les biblioteques Joan Triadú i Dos Rius, de Vic i Torelló respectivament, presentaran en la seva Hora del Conte els últims títols d'“En Pau i la Laia i les tradicions catalanes”, just un any després de la publicació del primer volum de la col·lecció. Els nous volums es presentaran a Vic el dia 16 de març a les 11:30, a la biblioteca Joan Triadú, i a Torelló, el dimarts 19 de març a les 6 de la tarda, a la biblioteca Dos Rius.
 
Els personatges del Pau i la Laia, basats en les històries de l’Adelina Palacín i Assumpta Verdaguer, estan adreçats als primers lectors i se centren, en aquesta col·lecció, en les festes tradicionals. La col·lecció inclou títols com per exemple: “Sant Jordi i els tres dracs”, “Els menairons i la nit de Sant Joan”, “La castanyera i el bosc amagat”, “un tió amb molta gana” o “Perduts el dia de Carnestoltes”.
 
La sèrie, que ha estat dibuixada per Pilarín Bayés, continuarà amb nous títols relacionats amb la cultura popular i les tradicions. Els textos es presenten amb lletra de pal per afavorir a la comprensió lectora dels més petits. El primer volum sortirà el maig. 
Arxivat a