El Quartet Gerhard reprèn el cicle de grans concerts a l'Atlàntida

Cap de setmana intens, que es complementarà amb el concert d’Ana Belén i la guardonada obra de teatre “Dubte”.

Redacció Osona.com
07 de març del 2013
Quartet Gerhard.
Quartet Gerhard. | Web de Quartet Gerhard
Quartet Gerhard. Foto: Web de Quartet Gerhard

El Quartet Gerhard, format pels joves intèrprets Lluís Castán i Judit Bardolet (violins), Miquel Jordà (viola) i Jesús Miralles (violoncel), actuarà divendres, 8 de març, 2/4 de 9 del vespre, la sala 2 Joaquim Maideu, en el marc del Festival de Grans Concerts. Aquest quartet emergent ha estat guardonat en diversos certàmens, com el Premi El Primer Palau 2012. A l’Atlàntida, oferirà un repertori brillant que combinarà la força de la tradició alemanya i la sensibilitat del post-romanticisme francès.

La programació continuarà, el dissabte 9 de març, a 2/4 de 9, a la sala 1 Ramon Montanyà, amb la presentació de l’últim treball discogràfic de la cantant Ana Belen, “A los hombres que amé”. Després de quatre anys de silenci, l’artista torna amb un àlbum de 14 cançons emblemàtiques. Un repertori on l’artista recrea cançons dels seus compositors preferits que han influït decisivament en la seva extensa i coneguda carrera, com Pedro Guerra, Miguel Rios, Kiko Veneno, Luis Eduardo Aute i Joan Manuel Serrat, entre d’altres. Ana Belén atorga a la seva interpretació un estil molt personal i màgic, emmarcat en un univers tan propi com singular.

I per últim, diumenge 10 de març, a les 6 h, a la sala 1 Ramon Montanyà, arriba l’obra de teatre dirigida per Sílvia Munt, “Dubte” (foto, a la dreta). Un muntatge colpidor, que concentra la seva força en els intel·ligents diàlegs de John Patrick Shanley i en les actuacions contingudes i brillants dels intèrprets. Rosa Maria Sardà i Ramon Madaula vesteixen els hàbits en una obra sobre l’ambigüitat de l’ànima humana.

“Dubte” és un text intel·ligent i trepidant, que va obtenir una pluja de premis, entre ells, el Pulitzer, que parla de l’arrel de la incertesa i sobre la naturalesa mateixa de la veritat, les mil cares de la veritat que sovint es construeixen sobre la còmoda base dels prejudicis. És un bombardeig de preguntes sense respostes, una bateria d’interrogants que atorga un espai insòlit a la subjectivitat de cadascú.

Més informació i compra d’entrades




Ana Belén arriba a Vic Foto: Ana Belén
Arxivat a