La Fundació Pepe Rubianes es presenta en societat a Manlleu

L'entitat treballa per millorar les condicions sanitàries dels masai de Kenya.

Oriol Ferran
07 de març del 2013
Pepe Rubianes en una imatge d'arxiu.
Pepe Rubianes en una imatge d'arxiu.
La Fundació Pepe Rubianes es presentarà a Osona aquest pròxim dissabte, 9 de març. La celebració de l’acte es fa coincidint amb el quart aniversari de la mort de l’humorista, que va morir l’1 de març de 2009, a causa d’un càncer de pulmó. A la presentació hi intervindran Carmen Rubianes, germana de l’actor, i l’osonenc Àlex Sala que és col·laborador de la fundació.

L’esdeveniment es farà a la Sala d’exposicions de Can Puget a les 7 de la tarda. Durant l’acte també es presentarà el vídeo que Àlex Sala ha fet per ajudar a la fundació. L’entrada per assistir a la presentació és totalment gratuïta.  
 
La fundació que porta el nom de l’actor galaico-català té per objectiu millorar les condicions sanitàries de la comunitat masai d’Amboseli, Kenya. L’humorista va passar molts anys en terres africanes, sobretot a Etiòpia i Kenya, on va crear uns llaços afectius molts forts amb la població. A part de millorar les condicions sanitàries, la fundació també es dedica a tractar la falta de nutrició i la prevenció de malalties infeccioses i tropicals.
Arxivat a