Felip Puig presidirà la inauguració de la Casa de Convalescència de Vic

El remodelat edifici acollirà un viver d'empreses, espais de la UVic i Creacció, agència d’emprenedoria, innovació i coneixement.

Redacció Osona.com
06 de març del 2013
La remodelació de la Casa de Convalescència de Vic s’inaugura aquest dijous, 7 de març, a les 12:30h, a Vic (Carrer Doctor Junyent, 3). L’acte estarà presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig;  l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal; i el rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña. També hi assistirà el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil; el tinent d’alcalde i regidor de Ciutat del Coneixement, Promoció Econòmica, Inserció i Ocupació Laboral i president de Creacció, Josep Arimany; i el director de la Fundació Universitària Balmes i conseller delegat de Creacció, Joan Turró. Durant l’acte, el Dr. Francesc Solé Parellada, catedràtic del Departament d’Organització i Empreses de la UPC, pronunciarà una conferència sobre “La contribució de les universitats al desenvolupament”.

La Casa de Convalescència serà la seu de l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement, Creacció. Aquesta agència, gestionada conjuntament per l’Ajuntament i la Universitat de Vic, amb el suport de l'Ajuntament de Manlleu, el Consell Comarcal d'Osona i el Consell Empresarial d'Osona, acull també un viver d’empreses, espais de treball compartit, aules de formació, l’Institut Català de l’Economia Verda i espais relacionats a la UVic com són l’Escola de Doctorat, l’Oficina Tècnica de Recerca i Transferència de Coneixement, l’Oficina UVic Alumni, la Unitat d’Emprenedoria i grups de recerca de la UVic. És doncs, una aposta per dotar Vic i la comarca d’Osona d’un espai únic que vincula la universitat, les empreses i l’Administració.

Més informació del projecte de la Casa de Convalescència

Arxivat a