Àlex Garrido serà el cap de llista d'ERC a les municipals de Manlleu

L’actual regidor de Cultura, que substituirà Pere Prat, ha estat l’únic que ha presentat la seva candidatura.

Pere Pratdesaba
06 de març del 2013
Àlex Garrido.
Àlex Garrido. | Adrià Costa
Àlex Garrido. Foto: Adrià Costa

Àlex Garrido, actual regidor de Cultura, Educació, Mitjans de Comunicació i Joventut de Manlleu i president de la secció local d’ERC a Manlleu, serà el candidat d’ERC Manlleu a les eleccions municipals del 2015. El passat divendres va finalitzar el període de presentació de les candidatures, a les quals només s’ha presentat Garrido. Ara, només queda la ratificació a l’assemblea local del partit, el proper divendres 15 de març, que serà un pur tràmit, ja que la majoria de membres han mostrat el seu suport al regidor republicà.

Garrido substituirà així l’actual alcalde Pere Prat, que ja ha anunciat que no es presentarà a les properes eleccions.  Prat és l’alcalde de la ciutat des de l’any 2003.

L’elecció de Garrido amb tanta antel·lació permetrà als ciutadans de Manlleu visualitzar i conèixer el candidat durant els propers dos anys, una estratègia que va impulsar el mateix Prat. El regidor, però, té previst continuar centrant-se en a la seva tasca actual i aparcar les eleccions municipals fins que arribi el moment. “Encara queden dos anys i el meu compromís, ara, el tinc amb la ciutat, amb unes àrees que em porten molta feina”, matisa Garrido, en declaracions a Osona.com.

En principi, Garrido proposa una línia de continuïtat amb el mandat de Pere Prat,  perquè considera que “ha funcionat”. Tot i això, també pensa  aportar gent nova al seu equip i “noves idees” , que desgranarà mica en mica al llarg d’aquests dos anys.
Arxivat a