Un Bon Preu a la zona de Puigneró

L’Ajuntament de Roda de Ter concedeix la llicència d’obres al grup per fer un supermercat.

Oriol Ferran
04 de març del 2013
L’Ajuntament de Roda de Ter ha concedit al Grup Bon Preu SA el permís d’obres per la construcció d’un supermercat a la zona de Puigneró. L’establiment, que es construirà a l’avinguda Miquel Martí i Pol, estarà llest per al funcionament a partir de l’estiu. L’acord per facilitar el permís al Grup Bon Preu SA es va prendre a la junta de govern local que es va celebrar el passat 12 de febrer. 
 
La llicència d’obres era l’últim tràmit administratiu que faltava perquè poguessin començar les obres. Durant la setmana passada ja es van iniciar les tasques de moviments de terra,  que són el preludi de les obres d’edificació. 
 
El supermercat es construirà sobre una extensió de 7.210 metres quadrats que formen part del Pla Parcial nº5. Aquest Pla Parcial estava contemplat com a zona residencial, però l’any 2011 l’ajuntament va decidir modificar puntualment les normes subsidiàries per tal de passar la qualificació de zona residencial a zona comercial. 
 
El projecte previst per les obres del supermercat també va acompanyat d’un projecte d’urbanització, que es va aprovar el passat 30 de gener, que pretén donar continuïtat a la vorera i l’enllumenat de l’avinguda Miquel Martí i Pol. La intervenció anirà a càrrec de la mateixa empresa que s’encarregarà de les obres de l’establiment. També està prevista la construcció d’una zona verda  i una zona d’equipaments. 
Arxivat a