Artur Mas anima els càrrecs electes de Convergència a superar la crisi

El president de la Generalitat participa a la jornada municipalista del partit, que es va celebrar a Seva.

Redacció Osona.com
04 de març del 2013
Artur Mas, a Seva
Artur Mas, a Seva | CiU
El president de la Generalitat i de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Artur Mas, va defensar divendres, 1 de març, el paper essencial de la política municipal en la gestió i superació de la crisi que viu el país i va animar “als qui dia rere dia us enfronteu amb els problemes reals de la gent” a tirar endavant aquesta tasca. I és que tal i com va recordar el president, tant a nivell municipal com a nivell de país, “hem rebut suports importants per a fer la feina que ara ens toca fer i no hi podem renunciar”.  En aquest sentit, Mas va advertir que “no podem perdre el sentit del que estem fent ni el sentit de l’equip que representem”.  El president va fer fet aquestes declaracions a la inauguració de la jornada municipalista de Convergència que aquest cap de setmana, divendres i dissabte, es va celebrar a Seva.

La jornada va comptar amb la participació de 350 representants electes del món municipal de Convergència i la direcció del partit.  Entre ells, n’hi havia una quinzena d’Osona, com Toni Serrat, Lluís Coromines, Anna Erra i Carles Banús, entre d’altres.

La iniciativa tenia per objectiu incrementar la competitivitat del món local, donar a conèixer i dignificar la tasca dels càrrecs electes municipals i cohesionar l’acció política de Convergència als municipis. Entre els temes, es van tractar les estratègies des de l’àmbit municipalista i el dret a decidir.

Més informació de les declaracions d’Artur Mas