Roda de Ter i Sant Vicenç de Torelló donen suport a la Declaració de Sobirania

El grup rodenc d’IPR, vinculat al PSC, hi vota a favor. Els dos plens també aproven declarar el municipi “lliure de fracking”.

Redacció Osona.com
28 de febrer del 2013
Els ajuntaments de Roda de Ter i de Sant Vicenç de Torelló van aprovar ahir per unanimitat, en els seus respectius plens, donar suport a la Declaració de Sobirania que va impulsar el Parlament de Catalunya, el passat 23 de gener. La moció va rebre els vots a favors de l’equip de govern d’ERC i dels grups municipals d’IPR (vinculat al PSC) i CiU, a l’oposició. PxC, també a l’oposició, es va abstenir. A Sant Vicenç de Torelló, hi van votar a favor tots els partits del consistori (PM, CiU i ERC-AM).

A les dues mocions, s’insta el Parlament de Catalunya a que convoqui, tan aviat com ho consideri convenient i no més enllà del 2014, el referèndum o consulta perquè el poble català pugui exercir el seu dret de lliure decisió i, “si aquesta és la seva voluntat majoritària, que Catalunya esdevingui un nou estat d’Europa".

Els dos plens també van aprovar una altra moció on van declarar el municipi “lliure de fracking”. En aquesta ocasió, la proposta va tirar endavant per unanimitat als dos consistoris.

Més informació del ple de Roda

Arxivat a