La Botiga al Carrer de Vic promocionarà la Targeta Urbana

Més de 80 carpes ompliran aquest cap de setmana el centre de la ciutat.

Oriol Ferran
27 de febrer del 2013
La botiga al carrer de Centrevic.
La botiga al carrer de Centrevic. | Josep Maria Costa
La botiga al carrer de CentreVic. Foto: Josep Maria Costa
 
Aquest proper cap de setmana se celebra a Vic la 13a edició de la Botiga al Carrer. Per aquest motiu més de 80 carpes ompliran les rambles del Passeig i del Carme i el carrer Manlleu. A part, el circ al carrer, un megaparc infantil i la promoció de la Targeta Urbana seran els ingredients d’una proposta comercial que ja fa uns anys que està consolidada.
 
La fira començarà a les cinc de la tarda del divendres 1 de març i acabarà a les dos quarts de nou del vespre del dissabte dia 2. A la presentació es va anunciar que el projecte de la Targeta Urbana Vic ha obtingut el Premi de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial del 2012.
 
A la presentació, que va tenir lloc el passat dilluns, hi van assistir diverses personalitats de la ciutat com Pere Trasserra, president de CentreVic, Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat a la Catalunya Central, i la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vic, Anna Erra. 

Pere Trasserra va explicar que “totes les activitats d’aquesta edició estaran centrades especialment en promocionar la Targeta Urbana i en les activitats dirigides als nens, a través del megaparc d’inflables i les actuacions de circ itinerants”. Per altra banda, Bàrbara Minoves va assegurar que “aquesta fira ja forma part dels atractius i de l’oferta de la ciutat de Vic”. La directora dels Serveis Territorials també va aprofitar per “ressaltar el paper capital de la ciutat de Vic en les fires de comerç”.

A part, a la Botiga al Carrer hi haurà un quiosc de la Targeta Urbana amb elements corporatius i promocionals. L’organització espera que la fira assoleixi una bona quota de visitants i de vendes i esperen que el temps acompanyi durant el cap de setmana. 

--------------------
Galeries de fotos:
-Botiga al carrer 07/2012 (Albert Bagué)
-Botiga al carrer 02/2012 (Xevi Mas)
- Botiga al carrer 07/2011 (Xevi Mas)
-Botiga al carrer 07/2010 (Adrià Costa)
- Botiga al carrer 02/2010 (Josep M. Costa)
-Botiga al carrer 07/2009 (Joan Mill)
-Botiga al carrer 02/2009 (Xevi Mas)


Les botigues de CentreVic tornaran a sortir al carrer. Foto: Xevi Mas
Arxivat a