Carla Ramos obté quatre medalles als campionats catalans de natació

La nedadora del NC Torelló i la seva companya Anna Rovira fan les mínimes per al Campionat d’Espanya.

Redacció Osona.com
14 de febrer del 2013
L'equip de nedadores del CN Torelló que va participar als campionats catalans.
L'equip de nedadores del CN Torelló que va participar als campionats catalans. | CN Torelló
L'equip de nedadores del CN Torelló que va participar als campionats catalans. Foto: CN Torelló

Des de dijous passat i fins diumenge, el N.C.Torelló va participar als campionats de Catalunya d’hivern infantil – júnior que es van disputar a Sabadell. Destacar-ne l’actuació de Carla Ramos, que va ser or a 200 metres braça i bronze a 100 metres braça, 400 metres estils i 200 metres lliures. També va fer diploma a 50 metres i 100 metres lliures, on va ser sisena i cinquena respectivament.

També van aconseguir diplomes Anna Rovira a 100 metres i 200 metres braça, on va ser cinquena en ambdues proves, i 400 metres lliures, acabant en vuitena posició; i Eva Domènech a 100 metres braça, aconseguint la sisena posició.

Tant la Carla com l’Anna van aconseguir noves mínimes per participar als campionats d’Espanya que se celebraran a finals de mes a Mallorca. Ramos va aconseguir les mínimes en 50 metres i 200 metres lliures i en 400 metres estils, mentre que Rovira les va aconseguir en 100 metres i 200 metres braça.

També Ramos va batre dos nous rècords del club. El de 50 metres lliures estava en 31”07 de l’any 2001 i el va batre fent un temps de 29”84; i el de 200 metres lliures, que estava en una marca de 2’22”32, amb data de l’any 2004, on va fer un registre de 2’19”41.

També van participar a Sabadell les nedadores del club Ona Fontserè, Maria Domènceh, Franc Torvisco, Laia Bigas i Carla E. Mejía. L’entrenador Jaume Comas es mostra molt satisfet amb els resultats obtinguts, ja que, a part de les medalles i els diplomes aconseguits, tots els nedadors van baixar les seves marques personals.

Per altra banda, a Barcelona es va disputar el Campionat d’Espanya open màster d’hivern. Hi van participar dos nedadors del club, Marc Caralt i Elisabet Muñoz. Ambdós van nedar 50 m lliures, fent uns bons registres finals i acabant en novena i dissetena posició respectivament.
Arxivat a