Osona promociona el seu turisme a Barcelona i l'àrea metropolitana

Campanya publicitària als Autocars Sagales.

Redacció Osona.com
08 de febrer del 2013
Presentació de la campanya publicitària, al Sucre de Vic, amb el president del Consell Comarcal, Joan Roca; el president d’Osona Turisme, Sergi Vilamala; la consellera de Promoció Econòmica, Mila Martínez; i els membres del Consell d’Administració d’Osona Turisme; així com la responsable de l’empresa Autocars Sagalés d’Osona.
Presentació de la campanya publicitària, al Sucre de Vic, amb el president del Consell Comarcal, Joan Roca; el president d’Osona Turisme, Sergi Vilamala; la consellera de Promoció Econòmica, Mila Martínez; i els membres del Consell d’Administració d’Osona Turisme; així com la responsable de l’empresa Autocars Sagalés d’Osona. | Consell Comarcal d\'Osona
Presentació de la campanya publicitària, al Sucre de Vic, amb el president del Consell Comarcal, Joan Roca; el president d’Osona Turisme, Sergi Vilamala; la consellera de Promoció Econòmica, Mila Martínez; i els membres del Consell d’Administració d’Osona Turisme; així com la responsable de l’empresa Autocars Sagalés d’Osona. Foto: Consell Comarcal d'Osona

Osona Turisme, ens vinculat al Consell Comarcal, impulsa una campanya publicitària als Autocars Sagalés, sota el lema “Descobriu Osona. Us sorprendrà!”. Els tres autocars retolats amb informació turística d’Osona són els de les línies: Mataró-Granollers-Sabadell, Sabadell-Mollet-Badalona i Vic-Barcelona-Vic (la línia que entra a cada població).

En el marc de les actuacions d’Osona Turisme previstes per aquest 2013 hi ha la de reforçar la promoció de la comarca al mercat català, que és el sector de turisme intern de proximitat que ens visita més sovint. Dins les accions de promoció a l’àrea metropolitana de Barcelona i Barcelona ciutat, a finals del 2012 es va arribar a un acord amb Autocars Sagalés per retolar la part posterior de tres autocars d’aquesta companyia, amb imatges d’Osona, informació general i un apartat d’agenda mensual que es va actualitzant per informar de les activitats i fires destacades dels municipis, museus, entitats adherides a Osona Turisme.

A la comarca d’Osona s’organitzen tot tipus d’esdeveniments durant l’any que són importants per donar a conèixer la riquesa cultural i tradicional del territori. És per aquest motiu que es vol potenciar la visita a aquestes fires, festes i mercats.

La presentació de la campanya es va fer el dimecres passat, davant de l’edifici del Sucre. A l’acte hi van participar el president del Consell Comarcal, Joan Roca; el president d’Osona Turisme, Sergi Vilamala; la consellera de Promoció Econòmica, Mila Martínez; i els membres del Consell d’Administració d’Osona Turisme; així com la responsable de l’empresa Autocars Sagalés d’Osona.
Arxivat a