La trobada de l'Hospitalitat reuneix unes 300 persones

Enguany, la celebració comarcal s’ha fet a Taradell.

Redacció Osona.com
04 de febrer del 2013
36à Trobada Comarcal de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes a Taradell
36à Trobada Comarcal de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes a Taradell | Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes.
36à Trobada comarcal de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes a Taradell Foto: Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes.

La delegació d'Osona de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes del bisbat de Vic ha celebrat aquest diumenge, 3 de febrer, la seva 36a Trobada comarcal, enguany a Taradell. Hi han assistit unes tres-centes persones.

Les activitats han començat al migdia amb una benvinguda i la celebració de l'Eucaristia a l’església parroquial de Taradell, amenitzada amb els cants del Cor de l'Hospitalitat. Seguidament, acompanyats pels gegants i els grallers de Taradell, els participants han fet camí cap a l'acte central de la festa, que ha consistit en un dinar de germanor al Centre Cultural Costa i Font. Allà, tota una colla de voluntaris de la delegació de l'Hospitalitat a Taradell han servit el dinar. Havent acabat l’àpat, l'Esbart Dansaire de Taradell ha ofert un repertori de balls tradicionals, els quals han agradat molt a la gent. La festa ha finalitzat amb el Cant dels adéus.

La propera activitat de l'Hospitalitat serà el pelegrinatge a Lourdes, que es farà de l’11 al 15 de maig.
Arxivat a