Els animals, protagonistes de la Fira de Sant Sebastià a Sant Pere de Torelló

El passant dels Tres Tombs i un àrea que recreava el món de la pagesia, grans atractius del programa.

per Redacció Osona.com , 28 de gener de 2013 a les 07:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Benedicció dels animals a Sant Pere de Torelló. Foto: Adrià Costa

Sant Pere de Torelló ha celebrat aquest cap de setmana la Fira de Sant Sebastià, que ha tornat a tenir els animals com a grans protagonistes. El programa va començar el dimecres amb la inauguració de la nova escultura del poble, “El nen de la baldufa”, situada just a la plaça que hi ha al costat de l’escola. El divendres hi va haver la xerrada a càrrec de la sexòloga Elena Crespi i, a partir de 2/4 d’11 al pavelló, concert amb els Get Alive, el grup de versions Boys Damm i el Dj Naby.


I ja diumenge, la fira va oferir al munt de visitants que es van acostar al municipi més de 40 parades de productes diversos. També hi van haver activitats i ambientació relacionades amb el món de la pagesia, al sector del Mas, amb carruatges i tractors antics i un tancat amb xais, conills, ànecs... A més, es va fer una mostra de les entitats locals, la cercavila de gegants, i el passant de cavalls i carruatges i la tradicional benedicció d’animals, a les 12 sortint de missa.
 

Cartells de la fira


 
-------------------------------------
Galeries de fotos:

Fira de Sant Sebastià, 2013

Fira de Sant Sebastià, 2012

Fira de Sant Sebastià, 2011

Fira de Sant Sebastià, 2010

Fira de Sant Sebastià, 2009Fira de Sant Sebastià a Sant Pere de Torelló. Foto: Adrià Costa

 

Participació