Les Joves Cambra de Catalunya celebren l'assemblea a Vic

La JCI Osona es constitueix com a membre de la JCI Catalunya.

Redacció Osona.com
23 de gener del 2013
Els membres de la JCI Osona.
Els membres de la JCI Osona. | JCI Osona
Els membres de la JCI Osona. Foto: JCI Osona

Un centenar de membres de les 10 entitats locals i dels dos grups promotors d’Osona i els Pirineus que integren la Federació de Joves Cambres de Catalunya (JCI Catalunya) van reunir-se, el passat dissabte 19 de gener, a Vic per celebrar l’Assemblea Nacional de Traspàs de Poders. La jornada, que va tenir lloc a la sala d’actes Mercè Torrents de la Universitat de Vic, es va iniciar a les 9:30 h amb els parlaments d’obertura a càrrec del director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig; el tinent d’alcalde i regidor de Promoció i Economia de l’Ajuntament de Vic, Josep Arimany; el president de la JCI Catalunya 2012, Carlos Moreno; i el president de la JCI Osona, Joel Dachs.

En el transcurs de l’Assemblea es va portar a terme el relleu presidencial al capdavant de l’entitat nacional -el president 2012, Carlos Moreno, va fer el traspàs de poders al president electe 2013, Oscar Hijosa-, es van marcar els objectius per aquest 2013 i es va constituir la Jove Cambra Internacional a Osona (JCI Osona) com a Organització Local Membre (OLM) de la JCI Catalunya.

Tal com va explicar el president local de la JCI Osona, Joel Dachs, la constitució de la JCI Osona com a OLM “és un punt culminant en la trajectòria de la JCI a Osona ja que a partir d'aquí no només tindrem dret a vot, sinó també tindrem accés a totes les activitats i avantatges de la JCI a nivell nacional i mundial”. L’objectiu de la JCI Osona és impulsar i promoure activitats de formació i emprenedoria dirigides als joves de la comarca.

La JCI Osona l’integren un total de 23 membres i des de la Junta s’espera augmentar aquest nombre en els propers mesos. La Junta està formada per:

- President: Joel Dachs
- Vicepresident executiu: Josep Yebra
- Secretari: Albert Serra
- Tresorer: Aleix Dachs
- Assessor legal: Marçal Orri
- Vicepresidenta Comunicació: Anna Molas
- Vicepresidenta Emprenedoria: Irene Serrabassa
- Vicepresident Formació: Jaume Alentorn
- Vicepresidenta Internacional: Beth Camprubí
- Vicepresident Comunitat: Albert Soldevila

Paral·lelament a l’Assemblea, la JCI Osona es va organitzar un curs de formació  sobre "Xarxes Socials" dirigit als membres de les diferents entitats locals, als estudiants de la Universitat de Vic i als joves de la comarca.

Què és la Jove Cambra?

La Jove Cambra Internacional és una associació sense ànim de lucre, apartidista i aconfessional on joves (d’entre 18 i 40 anys d’edat) de tot el món aprenen a assumir responsabilitats i desenvolupar habilitats directives mitjançant el treball en projectes per a la seva comunitat. Aquesta associació està representada a les Nacions Unides (ONU) i forma part de la Federació Mundial de Joves Líders i Emprenedors amb presència a més de 115 països.

Trobareu més informació a:www.jci.cat i a www.jci.cc
Arxivat a