Josep Viñas i Maria Beringues guanyen la Feréstec de Prats

La cursa, de 12 quilòmetres, va comptar amb un centenar de corredors.

Redacció Osona.com
21 de gener del 2013
Els tres primers classificats de la categoria masculina, pel mateix ordre d’arribada: Josep Viñas, Jordi Alsina i Jordi Uró.
Els tres primers classificats de la categoria masculina, pel mateix ordre d’arribada: Josep Viñas, Jordi Alsina i Jordi Uró. | Adrià Costa
Els tres primers classificats de la categoria masculina, pel mateix ordre d’arribada: Josep Viñas, Jordi Alsina i Jordi Uró. Foto: Adrià Costa

Aquest diumenge, 20 de gener, es va disputar a Prats de Lluçanès la primera edició de la cursa La Feréstec, amb un centenar de corredors. Els vencedors van ser Josep Viñas, de Santa Eulàlia de Puig-oriol, i Maria Beringues, de Berga, amb un temps de 48’42” i 1h7’39” respectivament. La carrera tenia 12 quilòmetres.

El podi masculí el van completar Jordi Alsina, de Torelló, i Jordi Uró, de Prats, a 1’41” i 3’54” del guanyador respectivament. En la categoria femenina, Ester Mendoza, dels Hostalets, va ocupar la segona plaça, a 2’7” de Beringues; i Anna Capdevila, de Sant Joan de les Abadesses, la tercera, a 4’15”.

Classificacions

  

Anna Capdevila, amb el dorsal 5, i Ester Mendoza, amb el 13, van ocupar places de podi. Foto: Adrià Costa
Arxivat a