CiU i TF aproven el pressupost municipal de Tona per al 2013

Els números, que pugen 6,8 milions d’euros, mantenen les premisses d’austeritat dels darrers exercicis.

Redacció Osona.com
12 de gener del 2013
El ple de l’Ajuntament de Tona va aprovar el passat dijous, en una sessió extraordinària, el pressupost municipal per a l’exercici 2013 per un total de 6.868.557’10 euros (pressupost ordinari, sense inversions). La xifra augmenta un 6% (375.000 euros) en relació a l’any anterior, que es va fixar en gairebé 6 milions i mig d’euros, com a conseqüència de la gestió del cobrament d’un nou cànon de l’aigua que a partir d’aquest exercici ha d’assumir l’Ajuntament.

El pressupost, que va ser aprovat unanimitat amb els vots a favor dels 13 regidors que formen el consistori (CiU i Tona Futur), segueix la mateixa línia de contenció dels darrers exercicis. Amb tot, es mantenen les premisses d’austeritat i de rigor en el control de la despesa, que han fet que l’Ajuntament de Tona hagi millorat, any rere any, el seu nivell d’endeutament i, enguany, existeixi un superàvit del pressupost ordinari de 49.000 euros que es podran destinar a petites inversions.

En aquest sentit, les inversions previstes, per un valor d’1.623.175’67, s’enfoquen a edificis municipals que necessiten una adequació necessària atès el seu ús intensiu i l’antiguitat de la seva construcció. Malgrat aquestes previsions, des de l’equip de govern es deixa clar que no s’executaran si no es reben les subvencions oportunes.
Arxivat a