Canvi d'any tranquil per a la Guàrdia Urbana

Rescat de cinc persones en un ascensor i detenció d'un lladre de carrer, els dos principals serveis.

Redacció
03 de gener del 2013
Cinc persones van quedar tancades per l'avaria de l'ascensor en un edifici del carrer d'Anselm Clavé, de Vic. el dia 29 de desembre. Una intervenció de la Guàrdia Urbana i dels Bombers va solucionar l'incident, que va acabar sense problemes.

I quan només es portaven cinc hores del nou any, amb ocasió de la realització d’un control d’alcoholèmia al carrer Cervera, els agents del van ser requerits per un grup de vianants que els van alertar que acabava de produir-se un robatori amb violència i intimidació d’una bossa de mà d’una noia i els van indicar la descripció del presumpte autor i la direcció de fugida. Iniciada persecució d’aquesta persona, al cap d’uns 150 metres va ser neutralitzat, identificat i detingut. Va resultar tractar-se de Javier G. de 32 anys i veí de les Masies de Voltregà.

D'altra banda, durant tot el mes de desembre i en especial durant les festes nadalenques, s'han portat a terme nombroses controls d'alcoholèmia per part de la Guàrdia Urbana. En 53 controls es van efectuar un total de 719 proves, amb el resultat de 5 positius pensals i 23 positius administratius.

Ahir dimecres, dia 2, es van efectuar dos serveis més. A les 8:13 h es va avisar Aigües Vic al  per un avís d’una fuita important d’aigua a la vorera del carrer de Torelló. I a les 16:12 h a la Carretera de la Guixa es va rebre avís de la caiguda fortuïta d’un vianant de 84 anys d'edat a la via pública, que va ser traslladat al Hospital General de Vic pels serveis sanitaris.
Arxivat a