Dues detingudes a Manlleu per robatori d'aliments

La Policia Municipal les va sorprendre en un control. La conductora, a més, no tenia carnet

Redacció
28 de desembre del 2012
Ahir dijous a la tarda, i dins un control preventiu de la Policia Municipal de Manlleu per infraccions greus a l’Avinguda de Roma amb Vilamirosa, durant el control, a la cruïlla amb el parc d'Àngela Roca, s'atura un vehicle, la conductora del qual, veïna de la localitat de Llinars del Vallès, no disposava de cap mena de documentació seva ni del vehicle, motiu pel qual els agents van efectuar les gestions oportunes i li constaven antecedents per robatori, i un requeriment pendent pel Jutjat de 1a. Instància núm. 3 de Sant Feliu de Guíxols. Tampoc no disposava de permís de conduir.

Els agents observen una sèrie de bosses força voluminoses que els fan sospitar alguna irregularitat atesos els antecedents de la conductora: s'escorcolla el vehicle i dins les bosses es troba gran quantitat de productes d'alimentació: formatges, torrons, conserves en llauna, diversos tipus d'embotits, que s’estima amb un valor d’uns 1.500€ o més.
Són traslladades a les dependències en qualitat de detingudes per un delicte contra la seguretat del trànsit i per un delicte de furt. Un cop acabada la instrucció passen a disposició judicial. Des de la Policia Municiopal s'han estat fent gestions amb supermercats de Manlleu i Vic per fer retorn del material.
 
Arxivat a