El Govern no té «capacitat» per solucionar els problemes de l'estació de Torelló

El conseller Lluís Recoder reclama des de Vic un traspàs “real” de Rodalies.

per Redacció Osona.com, 21 de desembre de 2012 a les 17:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Lluís Recoder, en primer pla, a la visita al Centre de Control de Carreteres de Vic, ahir. Foto: Adrià Costa

El Govern de la Generalitat “no té cap capacitat” per solucionar els problemes d’estacions de tren com Torelló, on Adif deixarà de vendre bitllets i reduirà el personal. Ho va afirmar ahir el conseller de Territori i Sostenibilitat en funcions, Lluís Recoder, en la seva visita al Centre de Carreteres de Vic.


Per poder fer front a aquestes situacions, Recoder va reclamar un traspàs “real” de Rodalies, que inclogui els trens, les catenàries, el personal, els recursos... “El govern de Madrid va prometre una inversió de 4.000 milions d’euros a Rodalies i només n’ha executat un 8%”, va criticar el conseller.

Fa uns dies, la direcció general de Transports i Mobilitat, del Departament de Territori i Sostenibilitat, va expressar la seva perplexitat a l’Ajuntament de Torelló perquè no havien estat informats del tema de l'estació per Adif i n'havien tingut coneixement per tercers. La Generalitat ja ha dit que farà costat a l'Ajuntament en les seves demandes.

 

Participació