Sant Hipòlit aprova un pressupost de 2,8 MEUR

Les despeses de personal disminueixen un 9,6%.

Redacció Osona.com
12 de desembre del 2012
El ple de l’Ajuntament de Sant Hipòlit va aprovar el passat 29 de novembre el pressupost municipal de 2013 per un import de 2.843.972,37 euros. Aquesta xifra suposa un increment de l’1,92% respecte el 2012. Els principals punts a destacar són la disminució del 9,66% en despesa de personal i la contenció en la despesa corrent.

“Tenint en compte el context actual s’ha fet un esforç important de gestió per contrarestar els increments derivats de l’augment dels tipus de l’IVA i de les tarifes de subministraments (gas, electricitat, combustibles)”, expliquen fonts municipals. Tot i que aquest capítol experimenta un increment respecte l’any 2012 cal tenir en compte que inclou les despeses de gestió del cànon de l’aigua i que sense aquestes experimentaria una disminució del 0,52%.

El capítol d’inversions té un lleuger increment respecte l’any anterior en espera de poder-lo complementar amb les subvencions que s’aconsegueixin al llarg de l’exercici.

El present pressupost fa una previsió a la baixa dels ingressos previstos respecte a aportacions de l’Estat i Generalitat.