L'estació de tren de Torelló deixarà de vendre bitllets

L’alcalde Santi Vivet es reuneix amb responsables d’Adif per tal de minimitzar la mesura.

Redacció Osona.com
03 de desembre del 2012
Dos combois a l'estació de Torelló. Foto: Adrià Costa

L’alcalde de Torelló, Santi Vivet, ha mostrat la seva preocupació davant la notícia que es deixaran de vendre bitllets a l’estació de tren del municipi. Per això, aquesta setmana ha fet diferents gestions amb Adif per tal de confirmar la informació i intentar que els ciutadans de Torelló continuïn tenint el millor servei possible de transport ferroviari.

Aquest dijous passat, Santi Vivet va parlar amb el subdirector d’Estacions Nordest d’Adif, Armando Brigos, que li va confirmar la intenció d’automatitzar l’estació de Torelló. Això significa que s’instal·larà una màquina de venda de bitllets i que, per tant, es reduirà personal. Alhora, se li van oferir garanties que l’estació estarà oberta “des del primer tren fins a l’últim” i que “es farà la vigilància que calgui”, a través de càmeres. A més, el sistema de megafonia estarà connectat amb altres estacions per tal d’informar els passatgers de qualsevol incidència que es pogués produir.

Tal com ja va manifestar en el ple de dilluns passat, l’alcalde no entén que, després de la gran inversió que Adif hi va fer l’any passat, ara es deixi l’estació gairebé sense personal. I principalment el preocupa que, per la manca de personal, l’estació no es vagi degradant. Per això, s’ha compromès a seguir fent gestions per tal d’intentar “que hi hagi algú. Perquè temes com la neteja o la seguretat a les vies són complicats sense un mínim de personal”.

En els propers dies, Santi Vivet, té la voluntat de reunir-se amb responsables d’Adif per tal de buscar una solució satisfactòria.
Arxivat a