CiU creu que la campanya ha incidit directament en els bons resultats a Osona

La federació comarcal valora les eleccions.

Redacció Osona.com
30 de novembre del 2012
CiU Osona s’ha mostrat molt satisfeta dels resultats obtinguts per la federació a la comarca, amb més de la meitat dels vots dels electors (5.336, un 51%) i la victòria a tots els municipis. També estan molt “orgullosos” de la campanya electoral, amb 38 actes polítics/mítings i 21 actes de proximitat, que han servit per explicar el programa electoral de CIU i que “de ben segur ha tingut una incidència directa en els bons resultats obtinguts a la comarca”.

En aquesta valoració, CiU destaca l’èxit del míting d’Artur Mas, amb més de 1.500 persones, i que va suposar una gran tasca organitzativa.

“Ha estat una campanya exprés, que es va haver de preparar en poc més d’un mes i que comptava amb un pressupost un 53% més baix que el 2010. Menys paper, menys banderoles i menys pancartes. Molts han estat els equips locals que de nou han reaprofitat materials de campanyes passades. Aquest fet ha deixat palès que, quan falten recursos econòmics, és molt important disposar d’un partit fort, amb gent il·lusionada i amb ganes de dedicar-hi altruistament moltes hores només a canvi de la satisfacció de saber que estàs ajudant al teu país i estàs construint un gran projecte”, expliquen des de la federació comarcal en una nota.

Resultats de les eleccions al Parlament, a Osona