L'e-week, Setmana Digital de Vic escalfa motors

Un torneig del videojoc FIFA 13, conferències, sessions de networking o tallers, algunes de les propostes d'enguany.

Redacció
30 de novembre del 2012
Dissenyant docents: la producció col·laborativa del coneixement. Competencias digitales en la era de la incertidumbre generalizada, a càrrec d'Alejandro Piscitelli.
Dissenyant docents: la producció col·laborativa del coneixement. Competencias digitales en la era de la incertidumbre generalizada, a càrrec d'Alejandro Piscitelli. | Adrià Costa
Alejandro Piscitelli, l'any passat a l'e-week. Foto: Adrià Costa

Un torneig del videojoc FIFA 13, conferències, sessions de networking o tallers són exemples dels actes que es faran a Vic del 3 al 5 de desembre amb motiu de l'e-week, Setmana Digital de Vic,organitzada per la UVic, l'Ajuntament de Vic i el VIT.

Per escalfar motors, però, aquest divendres a les 17:00 se celebra una sessió sobre emprenedoria a la UVic amb la presència, entre d'altres de Xavier Verdaguer, d'Imagine.

El dilluns 3 de desembre, a les 10, tindrà lloc la inauguració de l'e-week, que enguany comptarà amb conferències sobre cloud computing o aplicacions mòbils, tallers d'SketchUp, SEO o Scratch, hacking amb Kinnect, el torneig de FIFA 13 i presentacions diverses, com les de la fibra òptica de Guifi.net o l'UVic_Lab.

Més informació: Twitter , VIT , programa d'activitats
Arxivat a