L'Audiència denega la suspensió de la pena de presó a Marisol Morcillo

L’exregidora de CiU i última candidata municipal del PP a Manlleu haurà d’entrar a la garjola si no paga 57.000 euros que es va embutxacar il·legalment.

Redacció Osona.com
29 de novembre del 2012
Marisol Morcillo, cap de llista del PP a l'Ajuntament de Manlleu.
Marisol Morcillo, cap de llista del PP a l'Ajuntament de Manlleu. | Adrià Costa
Marisol Morcillo, cap de llista del PP a l'Ajuntament de Manlleu. Foto: Adrià Costa

L’Audiència de Barcelona ha denegat la suspensió de la pena de presó per a Marisol Morcillo i fins i tot, com a mal menor, la substitució pel pagament d’una multa menor o treballs a la comunitat, tal com havia sol·licitat la mateixa implicada. Ara, l’exregidora de CiU (entre 1999 i 2003) i candidata del PP a les eleccions municipalsa Manlleu, haurà d’ingressar a presó, si no prospera el recurs de súplica que ha presentat a la mateixa Audiència. La resolució final trigarà unes setmanes. Segons l’advocat de l’acusació, Jordi Navarro, el recurs no té massa possibilitats d’èxit.

Morcillo va ser condemnada a dos anys de presó per haver-se quedat 57.000 euros de la comunitat de propietaris de l’edifici del Mil·lenari de Vic, de la qual era administradora. Com que no tenia antecedents penals, Morcillo es va poder lliurar de la presó, sempre hi quan tornés tots els diners.

L’Audiència ha rebutjat la petició de la manlleuenca perquè encara no ha tornat ni un sol euro dels que es va embutxacar. La vista es va celebrar el passat 8 de novembre, on Morcillo va al·legar problemes de salut i econòmics per no poder fer efectiu el deute.

Més informació sobre el cas

Arxivat a