Una vigatana, nova consellera de l'Espanyol

Montserrat Tordera gestiona l’àrea de Patrimoni del club.

Redacció Osona.com
28 de novembre del 2012
Montserrat Tordera
Montserrat Tordera
La vigatana Montserrat Tordera, de 30 anys, es una de les conselleres del nou president del RCD Espanyol, Joan Collet, que ha guanyat recentment les eleccions. L’osonenca, nascuda a Viladrau, s’encarrega de l’Àrea Patrimonial.

Fitxa de Montserrat Tordera Vigas
30 anys
soci número 7.292

Formació
És enginyera tècnica d'Obres Públiques per la Universitat Politècnica de Barcelona des de l'any 2005.

Enginyera de Camins, Canals i Ports per la Universitat Alfonso X El Sabio de Madrid des del 2008 i tècnica superior en Prevenció de Riscos Laborals, especialitzada en Seguretat en el Treball i Ergonomia, emès per la Fundació Bosch i Gimpera de la Universitat de Barcelona. Actualment cursa l'especialitat d'Higiene Industrial a la Universitat de Vic.
Trajectòria professional

Ha estat responsable de gestió de personal de la empresa Pisman Serveis, dedicada al sector de serveis, manteniment i construcció de piscines.

Ha estat cap de Producció i cap de Seguretat de l'empresa Pasquina, SA en la construcció de diverses obres públiques a Lleida, La Gleva i Cerdanyola del Vallès. Ha exercit com a cap de Qualitat del tram de l'AVE entre Montcada i Mollet del Vallès i com a cap de Producció d'una urbanització a Cerdanyola del Vallès lligada al Pla Parcial del Parc Tecnològic de Catalunya.

També  ha exercit com a cap de Producció i de Control, Seguretat i Salut en una actuació urbanística a l'Hospitalet de Llobregat, i com a cap d'Obra a l'empresa Constructora San José S.A.

Ha exercit funcions de cap d'Obra a Tona i Taradell amb l'empresa Acertis Obres i Serveis S.A.U.

Des del setembre de 2011 és gerent de la Fundació Privada per a la prevenció de riscos laborals de l'Associació Catalana de Municipis.
Arxivat a