Peyu estrena espectacle al Cirvianum de Torelló

L’humorista osonenc planteja una història “espacial”.

Redacció Osona.com
28 de novembre del 2012
Peyu
Peyu
El Teatre Cirvianum de Torelló acollirà, aquest dissabte 1 de desembre a les 9 del vespre, l’estrena del nou muntatge de l’emergent actor i monologuista osonenc Peyu, “Planeta I-Neptú”. Aquest és el segon espectacle de Peyu en solitari, després d’aquell celebrat “Jo tinc un amic que…”, amb el qual va tenir un èxit remarcable a la cartellera barcelonina.

“Planeta I-Neptú”, amb direcció de Joan Roura i text del mateix Peyu, es planteja una història a partir d’uns anàlisis rutinaris que conclouen que Peyu és extraterrestre. Es tracta d’una espècie provinent del planeta I-Neptú, l’últim planeta del sistema solar, els habitants del qual s’anomenen ineptus. Al mateix moment, el planeta Terra està arribant als seus últims dies. Un número limitat de persones de cada continent seran salvades i podran continuar la seva vida al planeta I-Neptú un cop desaparegui la Terra. Només els privilegiats que omplin les butaques tindran bitllet per aquest viatge salvador.

Uns espectadors públic que es pensen que han anat voluntàriament a veure l’espectacle, però que, en realitat, Peyu fa temps que els observa i els ha escollit un a un acuradament. Al llarg de l’obra, el públic rebrà coneixements sobre I-Neptú i una preparació física i mental per adaptar-se al nou planeta. El que es coneix com un entrenament d’aclimatació semblant als que la NASA ofereix als seus astronautes quan viatgen a l’espai.

La programació d’aquest cap de setmana al Cirvianum es completa, diumenge a les 6 de la tarda, amb un espectacle per a públic familiar. Es tracta de “Els tres óssos”, de la companyia L’Estaquirot. El muntatge de titelles és una recreació del conte “Rínxols d’Or”.

Més informació i compra d’entrades

Arxivat a