Carles Miró guanya la Volta a Osona Clàssic Ral·li

Un total de 123 equips participen a la prova.

Redacció Osona.com
27 de novembre del 2012
Un dels vehicles participants a la Volta a Osona Clàssic Ral·li, aquest dissabte a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. | Xavier Sanfeliu
Un dels vehicles participants a la Volta a Osona Clàssic Ral·li, aquest dissabte a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. Foto: Xavier Sanfeliu

L'osonenc Carles Miró, amb Jesus Arriezu de copilot, es va imposar a la 7a Volta a Osona Clàssic Ral·li, que es va disputar el passat dissabte 24 de novembre. A molts pocs segons es van classificar Sergi Giralt i Magdala Prats. Van completar el podi Jordi de Mingo i Elena Domènech.

Al ral·li hi van participar un total de 120 cotxes i tres motocicletes (aquesta era la primera vegada que hi havia motos a la prova).

A partir de les 10 del matí, els cotxes van estar exposats a la plaça Fra Bernadí de Manlleu, des d’on van prendre la sortida, a 2/4 de 12 del migdia. Els participants van recórrer més de 340 quilòmetres repartits per carreteres d'Osona, el Ripollès i la Garrotxa. El ral·li estava dividit en tres seccions i 13 trams cronometrats. Enguany es va recuperar el tram del Circuit d'Osona.

La Volta va tenir com a convidat Miquel Molina, pilot oficial de l'equip Audi Red Bull al DTM i primer espanyol en aconseguir una pole i un podi en aquest campionat. Miquel Molina estava acompanyat del seu pare en les tasques de copilot.