El món empresarial reconeix la tasca de Joan Rovira

Uns dos-cents empresaris assisteixen al sopar del CEDO, que es va fer a l'Atlàntida (vídeo del discurs de Joan Rovira, a dins de la notícia).

Redacció Osona.com
23 de novembre del 2012
576_1353668900_MG_6403
576_1353668900_MG_6403


El Consell Empresarial d’Osona (CEDO) va retre homenatge aquest dijous, dia 22 de novembre, a Joan Rovira, expresident de l’entitat. Ho va fer en el marc de la nit empresarial d’Osona, que es va celebrar a les 8 del vespre a l’Atlàntida de Vic i que va incloure un sopar i la conferència “La Catalunya empresarial: reptes i oportunitats”, a càrrec de Carles Sumarroca, president de FEMCAT.

A l'àpat hi van assistir unes dues-centes persones, entre empresaris i personalitats destacades de l'àmbit social, polític i econòmic de la comarca. Entre els presents, hi ha havia l'alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal; el president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Roca; el degà del Col·legi d'Advocats de Vic, Antoni Molas; el director de la Fundació Universitària Balmes, Joan Turró; i els empresaris Quim Carandell i Joan Font, entre d'altres. Vila d'Abadal i la nova presidenta del CEDO, Lurdes Baulenas, van dirigir unes paraules als assistents.

Aquest és el primer sopar que organtiza el CEDO amb empresaris. De cara a l'any que ve, l'entitat té la intenció de continuar la iniciativa.

Joan Rovira, empresari i col·laborador de la secció d’Opinió d’Osona.com , va dimitir fa uns mesos com a president del Comitè Executiu del Consell Empresarial d’Osona (CEDO). Rovira sempre havia sostingut que aquest seria l’últim mandat i que no esgotaria la seva duració, “a fi de facilitar una renovació a la presidència del Consell”. Rovira va ser un dels fundadors del CEDO, ara fa 20 anys.

La vicepresidenta del CEDO, Lurdes Baulenas, ha assumit la presidència de manera temporal . De fet, Baulenas ja va estar exercint com a presidenta durant uns mesos, degut a una operació quirúrgica de Rovira, que el va obligar a estar de baixa un temps.

Articles de Joan Rovira a la secció d’Opinió d’Osona.com

  
Joan Rovira, ahir al sopar. Foto: Albert Alemany
Arxivat a