La Volta a Osona Clàssic Ral·li incorpora les motocicletes

Un total de 123 equips participaran a la prova.

Redacció Osona.com
22 de novembre del 2012
El Sucre va acollir el tam espectacle de la Volta a Osona Clàssic Ral•li.
El Sucre va acollir el tam espectacle de la Volta a Osona Clàssic Ral•li. | Josep M. Costa
El Sucre va acollir el tam espectacle de la Volta a Osona Clàssic Ral·li, l'any passat. Foto: Josep M. Costa

Un total de 123 equips participaran a la 7a Volta a Osona Clàssic Ral·li, que es disputarà el proper dissabte, dia 24 de novembre. A partir de les 10 del matí, els cotxes estaran exposats a la plaça Fra Bernadí de Manlleu, des d’on prendran la sortida, a 2/4 de 12 del migdia.

L’activitat de la Volta a Osona Clàssic Ral·li comença ja el divendres a la tarda al pavelló municipal de Manlleu, on a 2/4 de 7nombrosos participants passaran les verificacions tècniques i administratives obligatòries en aquests tipus de proves.

La Volta a Osona Clàssic Ral·li arriba a la seva 7a edició incorporant també els equips de motocicletes com a participants. Així, hi haurà 120 cotxes i tres motocicletes.

Enguany, la Volta tindrà com a convidat Miquel Molina, pilot oficial de l'equip Audi Red Bull al DTM i primer espanyol en aconseguir una pole i un podi en aquest campionat. Miquel Molina estarà acompanyat del seu pare en les tasques de copilot.

L’itinerari de la Volta no es coneixerà  fins el divendres a la tarda, concretament, a 2/4 de 6, quan es farà públic al web de l’organització. El que si sabem i es pot dir és que els participants recorreran més de 340 quilòmetres repartits per carreteres osonenques i de comarques veïnes. El ral·li estarà dividit en tres seccions i tretze trams cronometrats:

•         Durant el matí, i al llarg de la primera secció, es disputaran sis trams que portaran els equips fins la localitat de Gurb. A partir de les 15:00 h, els participants tindran 50 minuts per dinar i descansar.

•         Per a la segona secció de la Volta, es recupera el tram del Circuit d’Osona. A partir de les 5 de la tarda es podran veure “aquestes joies de més de vint i cinc anys” en acció. Immediatament després, els participants tindran un curt reagrupament a Cau Faluga (Colònia Rusiñol - Manlleu).

•         El primer participant prendrà la sortida de la tercera secció a Cau Faluga a partir de les 6 de la tarda. Faltaran fer tres trams cronometrats més, possiblement els més durs, abans de finalitzar la prova.

El pòdium d’arribada estarà situat al pavelló municipal d’esports de Manlleu. S’espera l’arribada del primer participant a partir de 2/4 de 9 les vespre. Posteriorment, a l’interior del pavelló es farà el sopar i l’entrega de premis del ral·li i de la fi del campionat de  la Copa Catalana de Ral·lis de Regularitat per a Clàssics 2012.

Més informació, des del web de l'organització



-----------------------
Galeries de fotos:

Edició 2011 (2)

Edició 2011 (1)

Edició 2010

Edició 2008

Edició 2007

Arxivat a